Keskustorin Nakkifakiirin koppi kaupan: kauppaan kuuluu koko liiketoiminta ja salainen sinappiresepti – "Ratikkapysäkit tulevat olemaan nakinheiton päässä, vaikka olisi vähän huonompikin heittäjä"

Tampereen Keskustorin Nakkifakiirin nakkikioskille haetaan uutta pyörittäjää.

Asiasta kertoo nykyinen nakkifakiiri Antti Kantola Facebookissa.

– Jatkajan tuleekin ymmärtää toimeen liittyvä vastuu ja kunnia. Nykyinen yrittäjä on levittänyt nakkifakiiriuden ilosanomaa viisi vuotta, mutta nyt on tullut aika luopua suikasta.

Keskustorin Nakkifakiiri käsittää Tampereen keskustorilla sijaitsevan pinta-alaltaan 2,25 neliömetrin liikekiinteistön ja siihen liittyvän liiketoiminnan. Liiketoimintakauppaan sisältyy myös muun muassa salainen sinappiresepti.

Nakkikioskille ei ole määritelty aukioloaikoja, mutta Kantola on pitänyt nakkikioskia auki viikonloppuehtoisin ja tapahtumien aikaan.

– Ensi vuonna, kun Tampereen keskustan liikennejärjestelyt saadaan valmiiksi, aukioloa kannattaneekin laajentaa. Ratikkapysäkit tulevat olemaan nakinheiton päässä, vaikka olisi vähän huonompikin heittäjä.

Kantolan mukaan yritystoiminnan jatkajaksi soveltuisi niin yksittäinen yrittäjä kuin yhdistys tai muu porukka, vaikka urheiluseura.

– Elinvoimainen nakkifakiiritoiminta on koko kansakuntamme etu! päättää Kantola.

Siiviliammatiltaan palomiehennä työskentelevä Kantola on pyörittänyt Keskustorin Nakkifakiiria vuodesta 2015. Nykyinen Keskustorin Nakkifakiiri oli auki ensimmäistä kertaa vappuna 2009.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut