Linnainmaalla rakennetaan uuden Hipunkulman alueen katuja ja vesihuoltoa

Linnanmaalla aletaan rakentaa tällä viikolla uuden Hipunkulman asuinalueen katuja. Alueelle rakennetaan kadun rakennekerrokset, vesihuolto ja katuvalaistus sekä kaapeloinnit.

Työt valmistuvat heinäkuun loppuun mennessä. Hipunkulman asuinalue sijoittuu Sammon valtatien ja Linnainmaan puistokadun kulmaukseen.

Työt pyritään tekemään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 7 ja 20 välillä. Työt ovat normaaleja maarakennustöitä, mutta työstä saattaa aiheutua tilapäistä melua urakka-alueella.

Työn urakoitsija on Turtolan Kaivin Oy. Myös muut hankkeessa mukana olevat toimijat rakentavat hallinnoimiaan tietoliikenne- ja sähköjärjestelmiä.

Linnanmaalla kunnostetaan parhaillaan 1,5 kilometriä pitkää ojaa. Myöhemmin keväällä Hipunkulman alueelta kaivetaan Sammon valtatien alitse viisikymmentäviisi metriä pitkä rumpu. Ojaan ja uuteen rumpuun tullaan johtamaan uuden Hipunkulman alueen hulevedet.

Rumputyöstä aiheutuu haittaa liikenteelle. Työ valmistuu huhtikuun aikana, ja sen urakoi Maanrakennus Mikko Sallinen Oy.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut