Tampere United tiedottaa lähes nollatuloksesta – "Talous on kunnossa Kakkosen seikkailun jäljiltä"

Tampere United teki lähes nollatuloksen. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kolmosesta uutta vauhtia hakeva Tampere United on vahvistanut tilinpäätöksensä. Seura tiedottaa asiasta kotisivuillaan Seura pääsi hankalasta viime kaudesta huolimatta lähes nollatulokseen – tilinpäätös asettuu 203 euron verran tappiolliseksi.

– Kaudella 2019 tai tarkemmin sanottuna tilikaudella 1.1. – 14.11.2019 – sääntömuutoksesta johtuen tilikausi oli poikkeuksellisesti alle vuoden mittainen – Tampere Unitedin talous oli lähes täydellisesti tasapainossa, sillä kauden tilinpäätös oli lopulta 203,16 € tappiollinen. Tällainen tappio on tietenkin täysin merkityksetön, kun seuran kokonaismenot olivat 194 304,05 €. Voidaan siis puhua nollatuloksesta myös kauden 2019 osalta. Talous on kunnossa Kakkosen seikkailun jäljiltä, seura tiedottaa.

Seuran edustusjoukkueen heikko urheilullinen menestys näkyi kuitenkin tulopuolella, ja muun muassa pääsylipputulot ja kioskimyynnin tuotot putosivat reilusti. Kaikkiaan tulot olivat vuonna 2019 noin 14 000 € euroa alhaisemmat kuin vuonna 2018.

– Moni varmasti on voinut kuvitella, että Kakkosen seikkailu olisi ollut meille taloudellisesti raskas. Meille kävi kuitenkin juuri toisin: seuran koko kasvoi ja sen talous vahvistui Kakkosen vuosina. Sen puolesta ei ole siis mitään estettä tavoitella pikaista paluuta Kakkosen tasolle, asiaa kommentoi Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö

– Moni asia on muuttunut niistä ajoista kuin viimeksi pelasimme Kolmosessa ja nousimme Kakkoseen. Silloin meillä oli onni saada seuraan monia huippupelaajia, joista ei tullut meille juuri ollenkaan kustannuksia. Myös valmennusbudjetti on noista ajoista kasvanut aivan eri lukemiin, Niemistö jatkaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut