Koronavirus iski jälleen: Pääradan junaparlamentin ajankohta siirtyy ja Mikko Alatalolta jää laulu laulamatta

Suomen eduskuntaa koskeva koronavirustartunta siirtää päärataan liittyvän junaparlamentin ajankohtaa. Asiasta tiedottaa Pirkanmaan liiton edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela

Parlamenttitapahtuman piti olla tiistaina 19. maaliskuuta, nyt sille katsotaan uusi päivämäärä. Kysymyksessä ei ole kaikille avoin tapahtuma.

Junaparlamentin tarkoitus on olla suunnattu kansanedustajille, liikenneviranomaisille ja kaikille päärataryhmän sidosryhmille Uudeltamaalta Lappiin asti. Tilaisuuden juontajaksi on buukattu toimittaja Jussi Lähde, jonka tarkoituksena on haastaa paikalla olevat kansanedustajat minuutin mittaisiin puheisiin, jossa he saavat esittää näkemyksiään pääradan puolesta tai vastaan.

Hieman viivästyy myös eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnassa 16 vuotta toimineen kansantaiteilija Mikko Alatalon laulu. Hänen tarkoituksenaan on esittää junaparlamentissa uusi pääratalaulu nimeltään ”Se on valtasuoni maamme – päärata huomisen”.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut