Pyynikin Brewing Company varautuu koronavirukseen – Lisää C-vitamiinia oluen joukkoon kevätkaudella

Pyynikin Brewing Company varautuu nopeilla toimenpiteillä koronaviruksen aiheuttamiin riskeihin. Alkavilla toimenpiteillä turvataan toimitusvarmuus asiakkaille. Panimo alkaa myös lisäämään C-vitamiinia oluisiinsa kevätkauden ajan.

Panimo on ohjeistanut henkilökuntaansa, siirtänyt sovitut tapaamiset sekä tapahtumat panimolla myöhemmäksi, sekä varautunut raaka-aineiden saamisen ja laitteiston huoltotoimenpiteiden ylläpitoon.

Panimo on luonut suunnitelman saitä, miten mahdollinen työ- ja toimintakyky ylläpidetään. Yrityksen lähettämän tiedotteen mukaan tarkoituksena on turvata panimoyrityksen kasvun jatkuminen sekä juomien saatavuus kuluttajille.

Panimo peruu kaikki ryhmävierailut tehtaalla sekä henkilökunnan työmatkat alkaen ensi viikon maanantaista lähtien. Sovitut vierailut pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan tai Tampereen keskustassa sijaitsevaan Pyynikin Brewhouse-panimoravintolaan, joka palvelee asiakkaitaan normaalisti.

Tamperelaispanimo alkaa myös välittömästi lisätä oluihinsa C-vitamiinia 200 milligrammaa litraa kohden. Tällä ei ole vaikutusta oluen makuun ja sillä on myös oluen säilyvyyttä parantava vaikutus.

C-vitamiinia lisätään myös panimon muihin tuotteisiin kuten siideriin, lonkeroihin, limonadeihin ja vichyyn. Pyynikin oluiden ulosmyyntihintaan lisäys ei tule vaikuttamaan.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut