Tampereen Messut joutuu etsimään kevään tapahtumille uudet ajankohdat

Pekka Ruissalo

Valtioneuvoston torstaina 12.3. pitämässä tiedotustilaisuudessa annettiin valtakunnallinen ohjeistus, jonka mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet suositellaan peruttaviksi koronaviruksen takia. Valtioneuvoston ja THL:n suositus ja linjaus tilaisuuksien perumisesta koskee kaikkia tapahtumia toukokuun loppuun saakka.

Tampereen Messut -konserni noudattaa valtakunnallista ohjeistusta ja joutuu siirtämään ensi viikolla 17.–19.3. suunnitelluiksi pidettävät Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials -ammattitapahtumat.

Myös huhtikuun 4.–5. päivä järjestettävä Hevoset-messut tullaan siirtämään sekä 17.–19.4. suunnitellulle kevään messukokonaisuudelle Piha & Koti, Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn Maailma ja Suuri Snadi etsitään uusi ajankohta.

Kun uudet ajankohdat ovat varmistuneet, niistä tiedotetaan kävijöitä ja näytteilleasettajia välittömästi.

Tiedotustilaisuudessa puhuneen sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen mukaan virusta ei ole enää kyetty rajaamaan Euroopassa ja Suomi on siirtymässä osaksi epidemia-aluetta.

– Näillä hallituksen toimilla jarrutamme epidemian etenemistä Suomessa. On suosittava keinoja, joilla vähennämme sosiaalisia tilanteita ja lähikontakteja, jotta sosiaali- ja terveyspalveluiden kapasiteettia ei rasiteta liikaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut