Tampereen kirjastot ja museot sulkeutuvat tiistaista alkaen

Pekka Ruissalo

Hallituksen ohjeistuksen mukaisesti Tampere sulkee kirjastonsa. Kaikki kaupunginkirjaston kirjastot ovat asiakkailta suljettuina tiistaista 17.3. alkaen. Myöskään kirjastoautot eivät kulje.

Myös kaupungin museot ja kulttuuritalot eli Tampereen taidemuseo, Muumimuseo, Museo Milavida, Sara Hildénin taidemuseo, museokeskus Vapriikki, kulttuuritalo Laikku ja Lastenkulttuurikeskus Rulla suljetaan 17.3. alkaen. Sara Hildénin -akatemian/Kuvataidekoulun lähiopetus keskeytetään 17.3. alkaen.

Tampereen seudun työväenopiston kurssitoiminnassa lähiopetus loppuu 18.3. alkaen. Hallituksen linjaukset ovat voimassa 13.4. asti.

Jo aiemmin on tiedotettu, että kaikki kaupungin liikuntatilat ja nuorisotilat on suljettu 14.3. lähtien toistaiseksi. Liikuntapalvelujen järjestämät ohjatun liikunnan ryhmät sekä nuorisopalvelujen järjestämät leirit, retket, tapahtumat ja harrasteryhmät on peruttu.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut