Stockmann teki päätöksen: Hulluista Päivistä tuli verkkotapahtuma

Stockmann on päättänyt järjestää Hullut Päivät -tapahtumansa verkossa. Sen piti alkaa muun muassa Tampereen Stockmannilla ensi viikon keskiviikkona ja jatkua huhtikuun alkupuolelle.

- Hullut Päivät on suosittu kampanja, joka kokoaa yhteen ison joukon ihmisiä. Haluamme omalta osaltamme vähentää riskiä koronaviruksen leviämisestä. Tämän vuoksi ohjaamme asiakkaitamme asioimaan Hullut Päivät -ostosten osalta tällä kertaa verkossa. Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille etusijalla, Stockmannin toimitusjohtaja Jari Latvanen sanoo.

Tavarataloissa on lisätty hygieniatoimenpiteitä.- Tällä hetkellä tavaratalomme ovat auki ja palvelevat asiakkaita, kuten muutkin kaupan alan toimijat. Tilanteen vuoksi olemme rajoittaneet tarjoamiamme palveluja viruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja keskeyttäneet esimerkiksi meikkiopastukset ja testaukset tavarataloissamme turvallisuussyistä. Asiakkaidemme toivomme käyttävän korttia maksuvälineenä niin ikään turvallisuussyistä, Latvanen jatkaa.

Stockmann jatkaa koronaepidemian etenemiseen liittyvän tilanteen seuraamista reaaliajassa ja sopeuttaa toimintaansa terveydenhuollon asiantuntijoiden näkemysten ja valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut