Voi lisää sähköpotkulautojen määrää Tampereella, kaikille suositellaan hansikkaiden käyttöä – "Jotta esimerkiksi hoitohenkilökunnan olisi vaivatonta päästä töihin"

Voi-yhtiö lisää sähköpotkulautojen määrää Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Syynä on se, että työmatkalaiset pääsevät töihin koronaviruksen aiheuttamien muutoksien takia. Lautoja tulee lisää erityisesti asemien ja sairaaloiden läheistyyteen.

Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessaan.

Tampereella lisää lautoja saavat yliopistollinen sairaala, Keskuskatu ja rautatieasema.

– Keskitämme skuutteja käyttäjädatamme perusteella uusille alueille. Erityisesti haluamme taata mahdollisuudet liikkua julkisen liikenteen solmukohdista ja sairaaloiden lähettyviltä, jotta esimerkiksi hoitohenkilökunnan olisi vaivatonta päästä töihin, Voin markkinointipäällikkö Mathias Soini sanoo yhtiön tiedotteessa.

Yhtiö on tehostanut sähköpotkulautojen desinfiointia ja Voin henkilöstö käyttää lautoja kerätessään ja puhdistaessaan suojavälineitä sekä noudattavat erityisiä toimintaohjeita.

Tästä huolimatta kaikkien käyttäjien tulisi käyttää hansikkaita ajojen aikana. Asiasta muistutetaan myös Voin sovelluksessa ja sieltä saa lisätietoja kuinka käyttää lautoja hygieniaohjeet huomioiden.

– Kannustamme nyt kaikkia käyttämään sähköpotkulautoja ainoastaan tarpeeseen ja tarkan harkinnan perusteella. Meillä Suomessakin on kuitenkin paljon ihmisiä, kuten kauppojen työntekijät ja terveydenhuollon ammattilaiset, joiden pitää päästä töihin edelleen normaalisti ja haluamme jatkaa siksi tämän joukon palvelua, Soini sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut