Tampereen kaupungin toimitilat sulkeutuvat – Virastotalo, Frenckell ja Tietotalo pistävät ovensa kiinni torstaista alkaen

Tampereen kaupungin virastotalon, Frenckellin kiinteistön ja Tietotalon toimistotilat suljetaan torstaista alkaen. Henkilöstö siirtyy etätöihin ja niin luottamuselinten kokoukset kuin muutkin kokoukset tai koulutukset järjestetään ensisijaisesti etäkokouksina. Tampereen kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä päätti asiasta keskiviikkona.

Frenckellin kiinteistössä toimiva palvelupiste Frenckell on avoimena. Palvelupisteessä toimivat joukkoliikenteen asiakaspalvelu, kaupungin kassapiste, kaupunkiympäristön asiakaspalvelu ja ikäihmisten neuvontapalvelu Kotitori.

Kaupungin kirjaamoon tarkoitetun postin voi toimittaa palvelupiste Frenckelliin, muuta asiakaspalvelua hoidetaan sähköisesti.

Kotitorin neuvontapalvelussa asiointi kannattaa mahdollisuuksien mukaan tehdä puhelimitse kello 8–16.30, puhelinnumero on 03 5656 5700.

Tietotalon kiinteistössä Naulakadulla sijaitseva Pirkanmaan sovittelutoimisto siirtyy myös pääsääntöisesti etätyöskentelyyn.

Virastotalon ravintola Näköala ja museokeskus Vapriikin ravintola Valssi sulkeutuvat 23.3.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut