McDonald`s lisää kotiinkuljetuksia Tampereella – Wolt ja Foodora mukaan palvelutarjontaan

McDonald`s lisää ruuan tilausmahdollisuuksia Tampereella. Tampereen Koskikeskuksen McDonald’sista voi tilata ruokia Woltin ja Foodoran kautta. Wolt-yhteistyö alkoi keskiviikkona 18. maaliskuuta, ja foodoran kanssa kotiinkuljetukset aloitettiin tiistaina 17. maaliskuuta.

Tampereella McDonald’sin ruokia voi tilata kotiin myös Hämeenkadun ravintolasta.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme lisää mahdollisuuksia tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa. Kotiinkuljetus tekee tilaamisesta vaivatonta ja tuo ruokamme helpommin saataville myös esimerkiksi kauempana asuville. Näinä poikkeuksellisina aikoina pyrimme helpottamaan asiakkaidemme elämää tuomalla ruoan suoraan kotiin, sanoo McDonald’s-yrittäjä Hannu Wiinikainen

Asiakas voi tilata kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta McDonald’sin ruokia kotiinsa Woltin ja foodoran maksuttomilla mobiilisovelluksilla. Tilattu ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja lähettikumppani noutaa sen ravintolasta asiakkaalle.

Noudot ja toimitukset tapahtuvat suositusten mukaan nyt ilman ihmiskontakteja. Woltin lähetti jättää ruoan asiakkaan ovelle, ja foodoran tilauksissa asiakas voi kirjoittaa osoitetietojensa yhteyteen pyynnön jättää ruokatoimitus oven ulkopuolelle. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä mobiilisovelluksessa.

McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin ja Foodoran kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy näiden hinnoittelun mukaan.

Kotiinkuljetuksen lisäksi yhä useammassa McDonald’s-ravintolassa ruoan voi tilata digitaalisella tilauskioskilla, jolloin ruoka valmistetaan vasta asiakkaan tilauksesta ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut