Plevna aloittaa ruuan kotiinkuljetukset – Ei minimitilausta, "Jos joku yksinäinen vanhus haluaa ruokaa kotiinsa, se kyllä viedään"

Ravintolasali on tyhjentynyt tällä viikolla Plevnassakin. Nyt ravintola aloittaa maanantaina ruuan kotiinkuljetukset, kertoo toimitusjohtaja Sam Viitaniemi. Petteri Mäkinen/Tamperelaisen arkisto

Petteri Mäkinen

Panimoravintola Plevna aloittaa maanantaina ruuan kotiinkuljetukset. Ruoka-annoksia voi tilata myös mukaan otettaviksi.

Ilmaisen kotiinkuljetuksen saa noin 5 kilometrin säteelle keskustasta. Rajoitetussa kuljetus- ja noutoruokamenussa ovat Plevnan klassikoista muun muassa pyttipannu, lihapullat, silakkapihvit, currywursti ja Tamperelainen-mustamakkara-annos.

– Minimitilausta ei ole. Jos joku yksinäinen vanhus haluaa ruokaa kotiinsa, se kyllä viedään. Ruuat pyritään kuljettamaan kolmen tunnin sisällä, kertoo Sam Viitaniemi.

Plevnan olutkaupan tuotteita ei kuljetuksiin saa. Ne pitää noutaa paikanpäältä.

Aiheeseen liittyvää

  1. Työtön koneinsinööri nousi lattiatasolta yhdeksi Suomen palkituimmista oluenpanijoista – "Väkeä oli kuin Kooveen maalilla ja menoa kuin moukarihäkissä" 28.9.2019 15:00
  2. Tähti pannaan takaisin pulloon – Plevna juhlii tipattoman loppua avaamalla panimomyymälän 14.1.2019 20:00
  3. Panimoravintola Plevna aloittaa lounaan tarjoilun – legendaariselle pyttipannulle pyhitetty oma päivä 28.7.2018 8:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut