Karkkien verkkokaupan myynti räjähti – "Tämä kasvuvauhti on ennennäkemätöntä"

Makeisia ja muita kuivaelintarvikkeita myyvän verkkokaupan Urjalanmakeistukku.fi myynti kasvoi nelinkertaiseksi viimeisen viikon aikana, kertoo yritys tiedotteessaan.

Eniten on kasvanut ruokatuotteiden myynti, joissa on pitkä säilyvyys ja jotka on helppo varastoida.

– Moni haluaa nyt vältellä kaupassa käyntiä koronavirusepidemian vuoksi. Tämä on räjäyttänyt verkkokauppamme myynnin nelinkertaiseksi ja tilausmäärät kolminkertaisiksi normaaliviikkoon nähden, sanoo Urjalan Makeistukku Oy:n toimitusjohtaja Matti Tuominen tiedotteessa.

Myynninkasvun lisäksi koronavirus on muuttanut verkkokaupan toimitustapojen marssijärjestystä. Asiakkaat valitsevat kotiinkuljetuksen verkkokaupan toimitustavaksi jo lähes puoleen tilauksista.

Urjalan Makeistukussa on kiireesti lisätty niin työntekijöiden määrää kuin verkkokauppakapasiteettiakin.

– Tämä kasvuvauhti on ennennäkemätöntä. Olemme palkanneet lisää väkeä ja hälyttäneet osa-aikaiset työntekijät keräämään ja pakkaamaan ruokatilauksia. Olemme myös kasvattaneet verkkokauppamme resursseja suurien kävijämäärien vuoksi. Isoin kiitos kuuluu joustavalle henkilökunnallemme, että olemme saaneet kaikkien asiakkaidemme tilaukset nopeasti matkaan, kertoo Urjalan Makeistukun hallituksen puheenjohtaja Jani Tuominen tiedotteessa.

Urjalan Makeistukku on vuonna 1991 perustettu kotimainen makeisten verkkokauppa sekä maahantuontiyhtiö.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut