Cheek ja Lempäälän Puhdistamo lähtevät yhteistyöhön – "Energiajuomakulttuurin muutoksessa on kyse hyvistä asioista"

Lempäälässä majaansa pitävä ja kombuchalla suosioon noussut Puhdistamo on lyönyt hynttyyt yhteen eläköityneen räppäri Cheekin eli Jare Tiihosen kanssa.

Yhdistelmä on nyt tuottanut kaksi ns. luonnollista energiajuomaa. Luonnon raaka-aineista valmistettu Natural Energy Drink tulee aluksi yksinoikeudella myyntiin R-kioskille maanantaista 23.3 lähtien. Tiihosen toiveesta kampanja tukee Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan lastensuojelutyötä. Jokaisen tuotteen myynnistä ohjataan 5 senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle.

– Puhdistamo ja Jare Tiihonen näkevät, että Suomessa tarvitaan energiajuomien kulttuurinmuutos. He kokevat tärkeänä, että ihmiset ja varsinkin nuoret löytävät terveellisemmän vaihtoehdon. Puhdistamon juoma sisältää vain luonnollisia ainesosa. Valmistuksessa on käytetty kolmea eri teelaatua. Juomat eivät sisällä sokeria, vaan makeutta tuo steviauute, yhtiö kuvailee asiaa tiedotteessaan.

Tiihonen halusi, että energiajuomakampanjan avulla tuettaisiin Suomen lasten hyvinvointia. Jokaisesta myydystä Natural Energy Drink -tölkistä ohjataan 5 senttiä Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan lastensuojelutyöhön. Puhdistamo ja Tiihonen ovat päättäneet lahjoittaa Pelastakaa Lapset ry:lle vähintään 75 000 euroa.

– Energiajuomakulttuurin muutoksessa on kyse hyvistä asioista. Sen takia mukaan otettiin myös hyväntekeväisyys. Minulle oli ehdottoman tärkeää, että kampanja tukee samalla lasten hyvinvointia, Tiihonen sanoo.

Uudet tuotteet tulevat aluksi myyntiin yksinoikeudella R-kioskeihin 23. maaliskuuta alkaen.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut