Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Business Tampereen netissä pidettävä kriisirahoitusinfo täyttyi pikavauhtia – Nyt tilaisuus nähdään myös You Tubessa

Business Tampere alkaa järjestää verkkoseminaareja, joissa käydään läpi muun muassa vaihtoehtoja yritysten kriisirahoitukseen. Ensimmäinen tämän viikon keskiviikkona pidettävä webinaari striimataan myös Business Tampereen You Tube -kanavalla. Business Tampere on kerännyt myös verkkosivuilleen kriisirahoitustietoa yrityksille.

Business Tampereen mukaan koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa on tärkeää erottaa toisistaan tilanteen luomat uudet liiketoimintamahdollisuudet niihin liittyvine rahoitusinstrumentteineen ja yrityksen tarvitsema kriisirahoitus, joka yleensä liittyy kassavirtoihin.

– Asioita pitää hoitaa uudella tavalla nyt heti. Business Tampere järjestää laajalla yhteistyöllä Kriisirahoitusinfo yrityksille -webinaarin. Lisäksi verkkosivuillemme kerätään tärkeää ja ajankohtaista tietoa yrityksille, Business Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksisen kertoo.

Keskiviikkona pidettävä Kriisirahoitusinfo yrityksille -webinaari on jo täyttynyt, mutta tilaisuus striimataan 25. maaliskuuta kello 10 alkaen Business Tampereen YouTube-kanavalle, missä se on myös tallenteena katsottavissa tilaisuuden jälkeen.

Airaksisen mukaan päättäväisyys ja luovuus ovat nyt tarpeen, jotta asiat saadaan hoidettua. Poikkeustilanteessa uudet työtavat ja uusi tekniikka pitää ottaa käyttöön.

– Nykytilanne on ehdottomasti iso paukku. Olen huolissani, mutta pyörät täytyy pitää pyörimässä. Asiakas on meidän toimintamme lähtökohtana ja keskiössä. Kaikki palvelumme tässä poikkeustilanteessa tähtäävät siihen, että voimme tarjota ja viestiä yrittäjille ja yrityksille kaiken käytettävissä olevan avun. Keskitymme yritysten ja yrittäjien kannalta juuri nyt olennaisiin toimenpiteisiin, Harri Airaksinen toteaa.

Järjestäjätahot seuraavat tilannetta aktiivisesti ja järjestävät seuraavat kriisirahoitusinfot 8.4., 22.4. ja 6.5. kello 10 alkaen. Tarpeen mukaan infoja voidaan toteuttaa myös tiiviimmällä aikataululla.