Puolueet siirtävät kokouksiaan – Miten käy SDP:n kesäkuisen puoluekokouksen Tampereella?

SDP:n puoluekokous järjestetään vuonna 2020 Tampereella. Vielä ei ole varmuutta siitä, valitaanko Sanna Marinista Antti Rinteen seuraaja kesäkuussa vai katsotaanko kokoukselle jokin muu ajankohta. Pekka Ruissalo/Tamperelaisen arkisto

Pekka Ruissalo

Jylläävä koronaviruspandemia on pakottanut myös suomalaisia puolueita siirtämään puoluekokouksiaan. Vihreiden Joensuun-puoluekokous päätettiin siirtää jo aiemmin, nyt Kokoomus on päättänyt siirtää Porissa järjestettävää puoluekokoustaan. Uusi kokousviikonloppu on syyskuun ensimmäinen – 4.–6. syyskuuta. Perussuomalaisten puoluevaltuuston ja puolueneuvoston kokoukset ovat samaten siirretty.

Vielä ei ole tiedossa, miten SDP päättää menetellä kesäkuuksi aikataulutetun puoluekokouksen suhteen. Kokouspäivämääriksi on vielä hetkellä merkitty 12.–14. kesäkuuta Tampereella.

Kokouksen asialistan ennakkoon merkittävin asia on se, että pääministeri Sanna Marinista valitaan Antti Rinteen seuraaja puolueen puheenjohtajana.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut