Sopimus: Uros Livessä juodaan ruotsalaista kahvia – "Heiltä löytyy paljon kokemusta useilla areenoilla toimimisesta"

Uros Liveksi nimetyssä Tampereen kannen uudessa areenassa juodaan ruotsalaista kahvia.

Löfbergs on solminut kahvikumppanuussopimuksen areenan kanssa ja areenalla tullaan tarjoilemaan niin kuumia kuin kylmiä Löfbergsin kahvituotteita.

– Olemme valinneet Löfbergsin yhteistyökumppaniksemme, sillä heiltä löytyy paljon kokemusta useilla areenoilla toimimisesta, upea valikoima kahvituotteita ja he ovat hyvin sitoutuneita vastuullisuuteen, joka kulkee käsi kädessä Uros Liven arvojen kanssa, sanoo areenan toimitusjohtaja Marko Hurme tiedotteessa.

Vuonna 1906 perustettu Löfbergs on kasvattanut myyntiään Suomessa viimeisimpien vuosien aikana. Löfbergs on tullut tunnetuksi erityisesti markkinoilla tummapaahtoisilla kahveillaan. Vaikka kahvimarkkina on ollut Suomessa hyvin vakaa, on tummapaahtoisen kahvin myynti noussut noin 30 prosentilla vuosittain.

– Panostukset areenasektoriin, kuten yhteistyömme areenan kanssa, on tärkeä osa Löfbergs:n strategiaa koskien yhtiön tunnettuuden kasvattamista Suomessa, yhdessä maailman kahvinjanoisimmista maista, sanoo Suomen Löfbergsin horeca maajohtaja Leif Sjöblom tiedotteessa.

Ravintolatoimintaa operoi Noho Partners.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut