Ilves julkisti valmentaja- ja pelaajasopimuksia – Tappara-legendasta tulee nyt tupsukorva

Pekka Ruissalo

Jääkiekko-Ilves on julkistanut uusia valmentaja- ja pelaajasopimuksia. Kuten aiemmin uutisoitu, pitkän linjan Tappara-legenda Marko Ojanen vaihtaa nyt nuttua Ilveksen paitaan valmennusryhmän puolelle.

Ilves kertoo rekrytoinneista ja niiden taustoista julkisuuteen toimittamassaan tiedotteessa.

Myös Pasi Saarinen, 42, liittyy Ilveksen liigajoukkueen valmennusryhmään 1+1-vuotisilla sopimuksilla. Uusina pelaajina Ilvekseen siirtyvät hyökkääjät Taavi Vartiainen, 25, ja Joni Ikonen, 20, sekä puolustaja Santeri Airola, 19. Vartiaisen ja Airolan sopimukset ovat 2+1-vuotiset ja Ikosen kaksivuotinen. Vartiainen on tuttu Pelicansista kovaotteisena voimahyökkääjänä.

Ilveksen liigajoukkueen uuden valmennusryhmän muodostavat kokonaisuudessaan päävalmentaja Jouko Myrrä, 51, apuvalmentajat Marko Ojanen ja Pasi Saarinen, maalivahtivalmentaja Markus Korhonen, 44, sekä fysiikkavalmentaja Juha Koskela, 45. Joukkueenjohtajana toimii Timo Peltomaa, 51.

Ojasen rekrytointia kommentoidaan tähän tapaan.

– Tunnemme hyvin Marko Ojasen työmoraalin, jolla hän paneutuu valmentamiseen liittyviin asioihin niin jää- ja oheisharjoittelussa kuin yksilöiden valmentamisessakin. Markolla on pitkä kokemus ja selkeät vahvuutensa apuvalmentajana toimimisessa, ja yksilöiden kehittämisen saralla hän on vastannut monien suomalaisten pelaajien valmentamisesta myös omalla ajallaan. Hän oli ykkösvaihtoehtomme tähän rooliin, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme tehtävään haluamamme henkilön, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

– Pasi Saarinen puolestaan tuo liigajoukkueemme valmennusryhmään oman erikoisosaamisensa. On hienoa, että olemme pystyneet kasvattamaan seuramme sisältä uuden liigavalmentajan ja tuomaan hänet tälle tasolle, kommentoi Koskela.

– Liigajoukkueemme valmennusryhmä on nyt kasassa, ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä. Jokaisella valmentajalla on selkeät vahvuusalueensa, ja he täydentävät toisiaan hienosti muodostaen vahvan kokonaisuuden, Koskela kiteyttää.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut