Näin etenee nyt raitiotien rakentaminen: Hämeenkadulla aloitetaan kadunrakennustöitä, Hatanpään valtatiellä ajokaistamuutoksia

Raitiotien rakentaminen etenee. Hatanpään valtatiellä raitiotietyöt etenevät suunnitellusti, ja niistä aiheutuu viikolla 14 hieman liikennejärjestelyjä ja ajolinjamuutoksia Suvantokadun ja Hämeenkadun väliselle yksisuuntaiselle osuudelle. Hämeenkadulla aloitetaan kesän kiveystöiden valmistelevia töitä.

Hatanpään valtatien auto- ja bussiliikenteen ajokaista Suvantokadun kiertoliittymästä Hämeenkadulle siirretään maanantaina 30.3. kadun länsipuolelle Verkatehtaankadulle saakka. Liikenteen siirto tehdään viikon 14 maanantaina eli 30.3. aamulla.

Hatanpään valtatien putkisiirrot kadun länsireunassa ovat edenneet suunnitelmien mukaan ja myös Otavalankadun tunnelin vesieristystyöt ovat edenneet suunnitellusti. Liikenteen siirron jälkeen päästään tekemään tunnelin itäpuolen vesieristystöitä.

Hämeenkadulla aloitetaan kadunrakennusta ja kiveystöitä valmistelevia töitä Koskipuiston ja Pellavatehtaankadun välillä viikolla 14, kadun pohjoispuolella. Alueella tehdään kaapeliputkituksia, ja töistä voi aiheutua pieniä reittimuutoksia jalankulkijoille.

Kadunrakennus -ja kiveystöitä jatketaan tänä vuonna Hämeenkadun molemmilla reunoilla Kuninkaankadun ja Aleksanterinkadun välillä eri kohdissa. Kiveystyöt aloitetaan heti kelien salliessa, viimeistään toukokuun alussa. Hämeensillalla rakennetaan viimeistä osuutta Hämeenkadun raitiotiestä, joka valmistuu kesän aikana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut