Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Matkahuolto aloittaa uuden jakelukokeilun – Toimittaa paketteja suoraan postilaatikoihin

Matkahuolto kuljettaa paketit poikkeustilanteesta huolimatta edelleen normaalisti sekä noutopisteisiin että kotioville.

Erityisesti kotijakeluiden kysyntä on suorastaan räjähtänyt.

Keskiviikkona yhtiö aloittaa uuden palvelun kokeilun, pakettien toimittamisen suoraan postilaatikoihin ja -luukkuihin. Kokeilu toteutetaan yhdessä the other danish guy -verkkokaupan kanssa ja se kattaa ensitilanteessa valikoidut Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Turun postinumerot.

Matkahuolto kuljettaa paketit nopeasti ja luotettavasti, vaikka bussivuoroja on peruttu koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

Paketteja kuljetetaan nyt bussien ohella rekoilla aiempaa enemmän. Matkahuollossa on varauduttu kotijakeluiden kasvuun, ja kotioville toimitettavien lähetysten kysyntä onkin kasvanut satoja prosentteja viimeisen viikon aikana.

– Kotijakeluvaihtoehdon tarjoaminen on nyt verkkokauppiaalle ehdoton valtti. Ja myös pakettia lähettävä kuluttaja voi ostaa verkkosivuilta paketin kuljetuksen suoraan vastaanottajan kotiin, sanoo Matkahuollon Pakettipalvelut-liiketoiminnan johtaja Kati Nevalainen

– Haluamme venyä nyt erityisesti tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja vastata asiakastarpeeseen. Olen iloinen, että pääsemme kehittämään palvelua tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme the other danish guyn kanssa. Tarkoitus on laajentaa palvelun saatavuutta jatkossa, Nevalainen jatkaa.

– Luukkujakelu on ollut suunnitelmissa jo tovin, mutta etenkin nyt kun turhaa liikkumista on syytä välttää luotettavilla kotiintoimituksilla on ihmisille todellista arvoa. Vain luottamukseen perustuvalla yhteistyöllä saadaan aikaan mitä tahansa. Kuten nyt tämä palvelu, joka on kohta kaikkien verkkokauppojen käytössä valtakunnallisesti, sanoo the other danish guyn toimitusjohtaja Tommi Lähde