Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ryydynpuistossa tehdään raivausta ja puunkaatotöitä

Länsi-Tampereella Ryydynpuistossa tehdään raivaus- ja puunkaatotöitä välillä Teivaalantie - Ryydynpuiston uimaranta. Työt alkavat perjantaina 27. maaliskuuta, ja ne kestävät keskiviikkoon 1.4. saakka.

Metsätöiden tarkoituksena on helpottaa alueella liikkumista, avata Ryydynkadun reunoja (linja-autopysäkin lenkki) sekä toteuttaa muutama näkemäaukko Ryydynlahdelle.

Puistoalueen ojan toimivuutta parannetaan poistamalla ojaan kaatunutta puustoa. Tavoitteena on säilyttää alue mahdollisimman luonnonmukaisena, elinvoimaisena sekä käyttäjilleen ja lähiasukkaille turvallisena.

Työ tehdään poistamalla huonokuntoisia puita ja harventamalla sekä raivaamalla kevyesti matonpesupaikkojen, maisemapellon ja niittyjen reuna-alueilta sekä matonpesupaikan ja venepaikkojen läheisyydestä.

Alueelle jätetään myös raivaamattomia luonnontilaisia alueita muun muassa puron rantaan.

Työt toteutetaan kohteeseen laaditun metsäsuunnitelman mukaisesti. Päätoteuttajana hankkeessa on Tampereen Infra Oy ja työn suorittaa Etelä-Pirkanmaan Metsänhoito Oy.