Ryydynpuistossa tehdään raivausta ja puunkaatotöitä

Länsi-Tampereella Ryydynpuistossa tehdään raivaus- ja puunkaatotöitä välillä Teivaalantie - Ryydynpuiston uimaranta. Työt alkavat perjantaina 27. maaliskuuta, ja ne kestävät keskiviikkoon 1.4. saakka.

Metsätöiden tarkoituksena on helpottaa alueella liikkumista, avata Ryydynkadun reunoja (linja-autopysäkin lenkki) sekä toteuttaa muutama näkemäaukko Ryydynlahdelle.

Puistoalueen ojan toimivuutta parannetaan poistamalla ojaan kaatunutta puustoa. Tavoitteena on säilyttää alue mahdollisimman luonnonmukaisena, elinvoimaisena sekä käyttäjilleen ja lähiasukkaille turvallisena.

Työ tehdään poistamalla huonokuntoisia puita ja harventamalla sekä raivaamalla kevyesti matonpesupaikkojen, maisemapellon ja niittyjen reuna-alueilta sekä matonpesupaikan ja venepaikkojen läheisyydestä.

Alueelle jätetään myös raivaamattomia luonnontilaisia alueita muun muassa puron rantaan.

Työt toteutetaan kohteeseen laaditun metsäsuunnitelman mukaisesti. Päätoteuttajana hankkeessa on Tampereen Infra Oy ja työn suorittaa Etelä-Pirkanmaan Metsänhoito Oy.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut