Ravintola Periscope alkaa myydä nyt karanteeniboksia, sisältää seitsemän kiloa ruokaa – "Lihapullia, keittoja, patoja, muussia..."

Arto Rastaan Kauppakeskus Ratinassa luotsaama Ravintola Periscope vastaa nyt poikkeusoloihin erillisellä karanteeniboksilla. Kyseessä on noin seitsemän kiloa ruokaa sisältävä laatikko perusruokia, joka on joko noudettavissa Periscopesta tai se tuodaan kotiin.

Ruokalähetykset alkavat perjantaina. Yksi boksi sisältää noin seitsemän kiloa ruokaa ja sen hinta toimitettuna kotiovelle on 80 euroa ja noudettuna 70 euroa.

– Ajatuksena on myydä kotiruoka tyylisiä, kohtuuhintaisia ja lapsillekin sopivia ruokia helpottamaan ihmisten arkea poikkeusolojen vallitessa. Lihapullia, keittoja, patoja, muussia, kermaperunoita ilman suurempia koukeroita, mutta rakkaudella ja ammattitaidolla valmistettuna, Rastas kertoo julkisuuteen toimittamassaan tiedotteessa.

Karanteeniboksit sisältävät sekä kylmänä että lämpimänä nautittavia ruokia ja ne ovat pakattu hygieenisiin tyhjiöpakkauksiin. Mukana tulee myös tuoteseloste ja tarjoiluohje.

– Vaalimme korkeaa hygieniaa valmistuksessa ja siitä syystä päädyimme suunnittelemaan sellaiset ruuat, jotka ovat mahdollisia pakata, kuljettaa ja jopa valmistaa suoraan vakuumipusseissa. Tämä pakkausmenetelmä vie myös vähän jääkaappitilaa kodeissa ja ruuan säilyvyys on hapettomassa pakkauksissa taattu, Arto Rastas toteaa.

Boksien tilaaminen ja maksaminen onnistuu Table Online -palvelun kautta.

Lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut