Keinut asennetaan Tampereen leikkipuistoihin – "Vanhempia pyydetään huolehtimaan, että leikkipaikoilla noudatetaan yleisiä ohjeistuksia lähikontaktien välttämisestä ja varoetäisyyksistä"

Kuvituskuva. Sirpa Repo

Petteri Mäkinen

Keinuja asennetaan kaupungin leikkipaikoille koronaviruksesta huolimatta.

Varhaisen kevään vuoksi Tampereen Infra Oy on aloittanut keinujen asentamisen Tampereen puistojen leikkipaikoille. Osassa puistoista keinuistuimet on jo asennettu, ja loput saataneen leikkipaikoille huhtikuun alkuun mennessä. Leikkipaikoilla tehdään myös keväthuoltotoimet ja vaihdetaan hiekat hiekkalaatikoihin myöhemmin keväällä.

– Pienten lasten vanhempia pyydetään huolehtimaan, että leikkipaikoilla noudatetaan yleisiä ohjeistuksia lähikontaktien välttämisestä ja varoetäisyyksistä sekä huomioimaan myös myöhemmin annettavat lisäohjeistukset ja mahdolliset ulkonaliikkumisrajoitukset, muistutetaan Tampereen kaupungin asiasta kertovassa tiedotteessa.

Tampereella on kaikkiaan 218 leikkipaikkaa, joissa miltei jokaisessa on keinuteline tai useampi. Keinuistuimia on asennettavana noin 600–800.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut