Ex-kiekkoilija Pasi Petriläinen elää haasteiden aikaa tamperelaiskahvilassa – IS: "Kysy itseltäsi, oletko negatiivinen myrkyttäjä vai positiivinen tsemppari"

– Korven Rane sanoi mulle aikanaan, että kysy Passo joka aamu itseltäsi, oletko negatiivinen myrkyttäjä vai positiivinen tsemppari. Vaikka valinta voi kuulostaa selvältä, kieltämättä näinä aikoina on joutunut välillä kysymään, kun on pieniä lapsia ja yritys hoidettavana.

Näin pohtiiIlta-Sanomien haastattelema tamperelaisyrittäjä, entinen jääkiekkoilija Pasi Petriläinen, joka on vuosien alla ollut yrittäjänä Pyynikintorin Lihassa ja Kahvissa.

Ravintoloiden sulkemispäätöksestä huolimatta Petriläinen haluaa, että yritys pystyisi toimimaan myös haastavassa tilanteessa.

– Meillä on esimerkiksi asiakkaita, joilla on vaara pudota turvaverkon ulkopuolelle, kuten iäkkäitä henkilöitä jotka eivät ole kotihoidon piirissä ja joiden liikkuminen pidemmäs kaupoille voi olla hankalaa. He löytävät meiltä peruselintarvikkeita, Petriläinen kuvailee Ilta-Sanomille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut