Live pysyy elossa!... vaikka painetussa Tamperelaisessa mainittu Eerolan Reetan & Eroottisten livekeikka siirtyikin torstailta tulevaisuuteen

Toisin kuin painetun lehden juttu kertoo, tamperelainen Eerolan Reetta & Eroottiset ei esiinny Kotosohvalivessä huomenna torstaina. Keikka siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

Silti liveä löytyy verkosta myös jatkossa.

Elävän musiikin esittäminen on käytännössä loppunut Tampereella ja koko Suomessa.

Viihdeala ei kuitenkaan ole jäänyt ruikuttamaan surkeaa tilannetta, vaan peruuntuneiden keikkojen tilalle on useissa eri paikoissa alettu tuottaa tietoverkon välityksellä näytettäviä esityksiä.

Yksi areenoista on Kotosohvalive, joka toimii yhteistyössä tamperelaisen Alt Agency & Managementin kanssa.

Ensimmäinen Kotosohvalive koettiin jo viikko sitten, kun nettikeikkansa soittivat Kantatie ja Khat Moses.

Huhtikuussa kanava tarjoaa ainakin Sydän, sydän -ryhmän aina mielenkiintoisen rymistelyn sekä keikat ryhmiltä Polymoon ja Rosita Luu. Vapunpäivänä linjoille pääsee Ghost World -yhtye.

Tamperelaisen painetussa versiossa nostettu Eerolan Reetta & Eroottiset -kokoonpanon keikka tämän viikon torstailta on puolestaan siirretty hamaan tulevaisuuteen.

– Kotosohvaliven äärimmäinen ydin on intohimo elävään musiikkiin ja yhteisölliseen tekemiseen. Tarkoituksemme on tuottaa mielenkiintoisilta bändeiltä, nimekkyydestä riippumatta, studiokeikkoja suorana lähetyksenä kansalaisten kotisohville, Pinja Pinola Kotosohvalive-työryhmästä kertoo.

– Tavoitteena on luoda pysyvä, helposti lähestyttävä formaatti, joka jatkuu näiden poikkeuksellisten aikojen jälkeenkin.

Mahdollisuus tehdä Kotosohvalive on innostanut bändejä välittömästi.

– Yhteydenottoja on tähän mennessä tullut kiitettävän paljon ja monia hienoja keikkoja on jo kalenteriin merkattuna. Tilaa kuitenkin vielä on, joten kaikkien kiinnostuneiden kannattaa olla aktiivisia, Pinola vinkkaa.

Kotosohvaliven keikat soitetaan käytännössä Höyläämö-studiolla Helsingissä, mutta kokonaisuuden tuotantoryhmä on jakautunut akselille Helsinki-Hämeenlinna-Tampere.

– Ajatus lohdullisista ja voimaa antavista livekeikoista ilman, että tarvitsee uhmata vallitsevia suosituksia, tuntui meistä erityisen tärkeältä.

– Ensimmäisen keikan perusteella konseptimme on toimiva ja sille riittää kysyntää. Tästä on hyvä jatkaa, Pinola hymyilee.

facebook.com/Kotosohvalive

Tarjontaa riittää!

Koronaviruksen mukanaan tuomat poikkeusolot ovat vieneet laulun ja soiton tietoverkkoon. Elävää musiikkia on tarjolla ainakin näiden osoitteiden kautta:

keikalla.fi (maksullisia keikkoja useista musiikkigenreistä)

semilive.fi (laajakatseinen keikkapaikka verkossa)

areena.yle.fi (Yle Olohuone, jossa Suomen ykkösartisteja)

koronakonsertit.fi (kokoaa sekä palveluntarjoajat sekä yksittäiset keikat)

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut