Tampereen Komediateatteri peruu esityksensä koko keväältä – "Kannamme vastuun asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä"

Kakkua kerrakseen oli yksi Komediateatterin kevään esityksistä. Kuvassa kansliapäällikkö Pelttari (Ola Tuominen) saa rakastamiaan kanelipullia talon emännän (Merja Koivula) leipomina. Antti Mikkolan esittämä poliisi seuraa tilannetta. Harri Hinkka

Pekka Ruissalo

Tampereen Komediateatteri peruu loputkin kevään esityksensä 31.5.2020 asti. Aiemmin esitykset oli peruttu aluehallintoviranomaisen päätöksen pohjalta 13.4. asti.

Syynä on koronavirusepidemian ehkäiseminen.

– Kannamme vastuun asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä sekä leviävän viruksen pysäyttämisestä osaltamme, kommentoi Komediateatterin toimitusjohtaja Teemu Ojala tiedotteessa.

Komediateatterista toivotaan, että asiakkaat vaihtaisivat lippunsa syksyn esityksiin tai vaihtaisivat ne lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden osto- tai vaihtopäivästä.

– Halutessanne voitte jättää liput myös siirtämättä, vaihtamatta tai palauttamatta, tällä tavoin teillä on mahdollisuus tukea teatteriamme tässä hankalassa tilanteessa, Ojala ohjeistaa.

– Toivomme Teiltä kärsivällisyyttä lippujen vaihtoon ja palautukseen liittyviin viesteihin vastaamisessa, sillä asiakaspalvelumme on nyt ruuhkautunut. Vastaamme jokaiseen viestiin, joka meille on lähetetty, kun ehdimme. Palautuksia ja siirtoja käsittelemme koko kevään, joten ei hätää, mikäli ette vielä ole olleet yhteydessä meihin, hän jatkaa.

Komediateatteri toivoo yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse liput(at)komediateatteri.fi, mutta jos tätä mahdollisuutta ei ole, voi soittaa Lipputoimistoon numeroon 0207 288 388.

Viestissä tulisi olla seuraavat tiedot:

– otsikkoon esityksen nimi ja päivämäärä

– tilaajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja osoite)

– mitä haluatte lipuille tehdä: vaihto / siirto / palautus

– lahjakortin postitusta varten osoitetiedot

– tilille palautuksessa tilinumero

– Tiedotamme epidemian aiheuttamista muutoksista ja esitystoiminnan käynnistymisestä ajantasaisesti nettisivuillamme www.komediateatteri.fi tai Facebook-sivuillamme, Ojala kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Murtomiesten Bittimaatti-keikka meni pieleen Tampereella – IS: Tuhansien eurojen saalis jäi lattialle ja lopputuloksena oli vankeustuomio
 2. Kansanedustaja Pauli Kiuru sai odottamansa vastauksen ministeri Hanna Kososelta – "Nähdäkseni olisi voinut antaa jo yli kaksi viikkoa sitten"
 3. Tapahtumakesä toteutuu Pirkanmaalla, mutta erityisjärjestelyin – Lue tästä, miten
 4. Kolme tulipaloa Nokialla saman tien varrella – pelastuslaitos epäilee tahallaan sytytetyksi
 5. IL: "Hetken mielijohde" kävi tamperelaismiehelle kalliiksi – Suomi-konepistoolin kanssa kikkailu toi lopulta ehdollisen vankeusrangaistuksen sekä aseiden menetyksen
 6. Leväseuranta alkoi Pirkanmaalla – tänä kesänä seurataan kahta uutta paikkaa
 7. Keskustorin Nakkifakiiri avaa ovensa tauon jälkeen
 8. Pyörävarkauksien sesonkiaika on alkanut – varkauksia ainakin kahdeksan päivässä
 9. Norppien köllöttelyä katsottiin 1,2 miljoonaa kertaa, ensimmäistä kertaa nähtiin myös norppien välisiä kärhämiä – mutta missä on Pullervo?
 10. Nimitys: Suomen Suoramainonnan toimitusjohtajaksi Jari Mankonen
 11. Hävityksen kauhistus Senaatintorilla – kirkkoherra sotketusta Tuomiokirkon muurista: "Jonkun yksittäisen tekijän aikaansaannoksia"
 12. Asemakaavamuutos tuo asuntoja Tampereen Vehmaisten liikekeskukseen
 13. Poliisi takavarikoi alaikäiseltä viinakauppiaalta kymmeniä litroja kirkasta viinaa Vantaalla
 14. Kesän yleisurheilukausi on vauhdissa myös Tampereella: Vehmaisten Urheilijat järjestää kovatasoisen moukarikilpailun
 15. Poika tuli kotiin – vuoden 2019 MM-pokaali löysi paikkansa Jääkiekkomuseosta

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Tupakannatsan maahan nakkaavia ollaan valmiita sakottamaan – "Tumpista leviää ympäristöön vaarallisia kemikaaleja"
 2. Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla? – käsidesiäkin voi käyttää väärin
 3. Tapahtumakesä toteutuu Pirkanmaalla, mutta erityisjärjestelyin – Lue tästä, miten
 4. Napoli vei ykköspaikan – Tässä on Paras Tamperelainen Ravintola 2020 -äänestyksen 50 parasta
 5. Kolme tulipaloa Nokialla saman tien varrella – pelastuslaitos epäilee tahallaan sytytetyksi
 6. Pirkanmaan SDP linjasi kenties ei-niin-yllättävän kannanoton – Kannattaa elokuussa hyvin tuttua kasvoa puheenjohtajaksi
 7. Venäläislehti antaa tylyn arvion tamperelaisesta KHL-kiekkoilijasta – Aituri Lotta Haralan avomiestä kuvataan "historian huonoimpiin lukeutuvaksi ulkomaalaishankinnaksi"
 8. Hävityksen kauhistus Senaatintorilla – kirkkoherra sotketusta Tuomiokirkon muurista: "Jonkun yksittäisen tekijän aikaansaannoksia"
 9. Murtomiesten Bittimaatti-keikka meni pieleen Tampereella – IS: Tuhansien eurojen saalis jäi lattialle ja lopputuloksena oli vankeustuomio
 10. Valtion tuki pienentää Tampereen korona-alijäämän 30 miljoonaan – ilman lisärahoja alijäämä jopa 98 miljoonaa
 11. Kansanedustaja Pauli Kiuru sai odottamansa vastauksen ministeri Hanna Kososelta – "Nähdäkseni olisi voinut antaa jo yli kaksi viikkoa sitten"
 12. Asemakaavamuutos tuo asuntoja Tampereen Vehmaisten liikekeskukseen
 13. Nyt tulee drive-in -konsertti – Messu- ja Urheilukeskuksen parkkipaikalla nähdään useampi rokkikeikka
 14. Poika tuli kotiin – vuoden 2019 MM-pokaali löysi paikkansa Jääkiekkomuseosta
 15. Uutuuskirja: Raisa Räisäsen pikkusisko toivoo, että mahdollinen surmaaja tunnustaisi teon – "En usko, että siskoni kohtalo selviää enää muutoin"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.