Tampereen Komediateatteri peruu esityksensä koko keväältä – "Kannamme vastuun asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä"

Tampereen Komediateatteri peruu loputkin kevään esityksensä 31.5.2020 asti. Aiemmin esitykset oli peruttu aluehallintoviranomaisen päätöksen pohjalta 13.4. asti.

Syynä on koronavirusepidemian ehkäiseminen.

– Kannamme vastuun asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä sekä leviävän viruksen pysäyttämisestä osaltamme, kommentoi Komediateatterin toimitusjohtaja Teemu Ojala tiedotteessa.

Komediateatterista toivotaan, että asiakkaat vaihtaisivat lippunsa syksyn esityksiin tai vaihtaisivat ne lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden osto- tai vaihtopäivästä.

– Halutessanne voitte jättää liput myös siirtämättä, vaihtamatta tai palauttamatta, tällä tavoin teillä on mahdollisuus tukea teatteriamme tässä hankalassa tilanteessa, Ojala ohjeistaa.

– Toivomme Teiltä kärsivällisyyttä lippujen vaihtoon ja palautukseen liittyviin viesteihin vastaamisessa, sillä asiakaspalvelumme on nyt ruuhkautunut. Vastaamme jokaiseen viestiin, joka meille on lähetetty, kun ehdimme. Palautuksia ja siirtoja käsittelemme koko kevään, joten ei hätää, mikäli ette vielä ole olleet yhteydessä meihin, hän jatkaa.

Komediateatteri toivoo yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse liput(at)komediateatteri.fi, mutta jos tätä mahdollisuutta ei ole, voi soittaa Lipputoimistoon numeroon 0207 288 388.

Viestissä tulisi olla seuraavat tiedot:

– otsikkoon esityksen nimi ja päivämäärä

– tilaajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja osoite)

– mitä haluatte lipuille tehdä: vaihto / siirto / palautus

– lahjakortin postitusta varten osoitetiedot

– tilille palautuksessa tilinumero

– Tiedotamme epidemian aiheuttamista muutoksista ja esitystoiminnan käynnistymisestä ajantasaisesti nettisivuillamme www.komediateatteri.fi tai Facebook-sivuillamme, Ojala kertoo.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut