Nyt alkavat kesätapahtumien peruuttamiset – SuomiAreenaa ei järjestetä tänä kesänä

Pekka Ruissalo

Yhteiskunnallisia vaikuttajia, poliitikkoja ja monenlaisia keskustelutapahtumia yhteen niputtava ja kokoava, Porissa järjestettävä SuomiAreena on peruttu tältä kesältä. Tapahtuma piti järjestää 13.–17. heinäkuuta.

Syynä peruutukseen on maailmalla vellova koronatilanne.

– Asiantuntija-arvioiden mukaan koronavirusepidemia voi kestää Suomessa pitkälle kesään asti, jolloin päällimmäiseksi kysymykseksi on noussut se, voidaanko keskustelutapahtumaa järjestää turvallisesti. SuomiAreena on seurannut tiiviisti koronavirustilanteen kehittymistä sekä globaalisti että kotimaassa.

– Meillä on vastuu meidän järjestäjille, kumppaneille ja yleisölle. Lopputulos on erittäin ikävä kaikkien kannalta, mutta ymmärrettävä kokonaistilanne huomioiden, sanoo SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tuuri

– Tämäkin päätös tehdään raskain mielin, mutta ihmisten terveys menee nyt kaiken muun edelle. Keskustelulle ja vuorovaikutukselle tulee varmasti aikansa myös jatkossa, toteaa Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Tapahtuman peruuntuminen koskee yli 300 keskustelutilaisuuden ja kansalaistoripaikan varannutta järjestäjää.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut