Siipiweikot aloitti nyt Siipitaksin, joka kuljettaa ruuan Lielahteen ja Vuorekseen asti – "Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä palveluun"

Siipiweikot on lähtenyt haastavassa maailmantilanteessa kokeilemaan uutta palvelumuotoa. Kyse on Siipitaksista, jolla viedään ruokatilaukset suoraan kotiovelle. Palvelua kokeiltiin ensimmäistä kertaa viime viikolla ja se sai yrityksen mukaan erinomaisen vastaanoton.

– Siipitaksi toimittaa Siipiweikkojen siivet myös sinne mihin niitä ei aiemmin ole saanut esimerkiksi Vuorekseen ja Lielahteen. Tällä hetkellä toimitusmatka on 15 kilometriä. Palvelun tarkoituksena ei ole lähteä kilpailemaan Woltin tai Foodoran kanssa vaan täydentää siipien kotiinkuljetus tarjontaa myös kauemmaksi, kertoo Siipiweikkojen Joonas Koivumaa

Siipitaksi on kytenyt Siipiweikoilla mielessä jo hetken aikaa. Nyt kuitenkin tuli aika, jolloin idea oli kirjaimellisesti pakko toteuttaa. Siipitaksin tavoitteena on myös pyrkiä tarjoamaan mahdollisimman monelle yrityksen työntekijälle töitä erittäin vaikeassa toimintaympäristössä.

– Palvelua kehitetään koko ajan eteenpäin omin voimin. Ensimmäisestä viikonlopusta saadun palautteen perusteella asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä palveluun. Kysyntä itseasiassa yllätti siinä määrin, että rajoittajaksi tekijäksi tuli siipikuskien rajallinen aika, Koivumaa kertoo.

Siivet saa tilattua Siipiweikkojen verkkokaupasta ja tällä hetkellä ne maksetaan vielä kortilla, kun tilaus toimitetaan asiakkaalle. Tarkoituksena on kuitenkin saada lähiaikoina myös verkkokauppaan mahdollisuus maksaa.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut