Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esitykset

Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esitykset kaikilla näyttämöillä. Jo aiemmin teatteri perui esityksensä 13. huhtikuuta saakka koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Myös Kulttuuriravintola Kivi on sulkenut ovensa toistaiseksi.

Peruutusten myötä suurmusikaali Notre Damen kellonsoittaja jää pois teatterin ohjelmistosta. Myös Elling poistuu ohjelmistosta. Sen sijaan Piina ja Häpeä! – Nolo komedia jatkavat sovitusti syksyllä. Huhtikuulle sijoitettu ensi-ilta Olavi Virta Ensemble Plays Georg Ots etc. on siirretty elokuulle.

Niskavuoren Hetalle pyritään saamaan esityspäiviä keväälle 2021, myös peruuntuneet vierailuesitykset pyritään siirtämään myöhempiin ajankohtiin.

Syksyn uutuusnäytelmät pyritään toteuttamaan suunnitellusti koronatilanteen niin salliessa. Syyskauden uutuuksia ovat mm. Suomen ensi-illan saava komedia Peter Pan menee pieleen, Agatha Christien dekkari Eikä yksikään pelastunut, Pauliina Rauhalan romaaniin perustuva Synninkantajat ja Edward Albeen klassikko Kuka pelkää Virginia Woolfia?.

Peruttujen esitysten liput voi palauttaa 31.12.2020 saakka. Helpoimmin se käy teatterin nettisivuilta löytyvällä palautuslomakkeella.

Tässä poikkeuksellisessa ja suuresti teatterin talouteen vaikuttavassa tilanteessa teatteri toivoo, että mahdollisimman moni vaihtaisi peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut