Tampereen Messujen ravintolayhtiö ja kuljetusfirma yhteistyöhön – Kuljettavat kotoruokapaketteja koko Pirkanmaalla

Tampereen Messut -konserniin kuuluva ravintolayhtiö Finland Restaurants Oy Finnresta on avannut verkkokaupan, josta voi tilata ruokaa kotiovelle.

Uuden palvelun ideana on toimittaa neljän hengen kotiruokapaketteja pirkanmaalaisiin koteihin. Yhteistyökumppanina kuljetuksissa toimii Liuttu Logistiikka Oy, joka toimittaa ruokalähetykset yhdellä kiinteällä kustannuksella asuinpaikasta riippumatta koko Pirkanmaan alueella.

– Vallitseva koronavirusepidemia pysäytti tapahtumien järjestämisen myös meidän tiloissamme Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, joten oli aika ideoida uutta liiketoimintaa pirkanmaalaisten asiakkaidemme avuksi ja henkilökuntamme iloksi tässä poikkeustilanteessa. Tällä tavalla voimme kantaa oman kortemme kekoon ja mahdollistaa sen, että ihmiset voivat saada maittavaa kotiruokaa asuinpaikasta riippumatta koko Pirkanmaan alueella nyt, kun asiointi ravintoloissa ja kaupoissa on rajoitetumpaa, sanoo Finnrestan toimitusjohtaja Olli Tokoi tiedotteessa.

Neljän hengen ruokapaketit maksavat 25 euroa ja ne toimitetaan asiakkaille kylmänä, joten ruoka säilyy pari vuorokautta vielä asiakkaiden kotona. Verkkokaupassa maksu tapahtuu Klarna-palvelun kautta. Asiakkaat saavat tämän palvelun samalla kymmenen euron toimitusmaksulla riippumatta siitä, asuuko Tampereella, Parkanossa, Sastamalassa, Kurussa tai muualla.

– Uusi konsepti ja yhteistyö Finnrestan kanssa otettiin meillä innokkaasti vastaan. Olemme toki jo useamman vuoden olleet mukana kauppakassien kotiinkuljetuspalveluissa, mutta tämä ruokien toimitus koteihin on meille uutta. Etunamme on koko Pirkanmaan kattava kuljetusverkosto ja automme ovat liikkeellä päivittäin, joten tämä toiminta on erittäin tervetullut lisä myös meille tässä poikkeustilanteessa, kun kapasiteettia on hyvin käytössä, sanoo Liuttu Logistiikan toimitusjohtaja Tommi Rannisto tiedotteessa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut