ELY-keskukset saivat lisärahoitusta yrityksille – Haku avautuu tiistaina

ELY-keskusten rahoitushaku yrityksille avautuu tiistaina. Jari Saarentaus/Moottori.fi, arkisto

Pekka Ruissalo

ELY-keskukset ovat saaneet lisärahoitusta yrityksen kehittämisavustuksiin myönnettäväksi koronavirusepidemian aiheuttamista markkina- ja tuotantohäiriöistä kärsiville yrityksille ympäri maata.

Mainittu lisärahoitus tulee hakuun tiistaina.

ELY-keskukset rahoittavat tässä poikkeustilanteessa yrityksiä, joissa työskentelee enintään viisi henkilöä. Yksinyrittäjille koronavirusepidemiasta aiheutuneiden häiriöiden lieventämiseksi tarkoitetun oman erillisen tukimuodon valmistelu on käynnissä.

Rahoitusta voidaan myöntää kaikkien toimialojen pienyrityksille lukuun ottamatta maa-, metsä- ja kalatalouden sekä maataloustuotteiden jalostuksen alan yrityksiä.

Avustus on tarkoitettu yrityksille, joiden toiminta on tilapäisesti vaikeutunut tai vaikeutumassa koronaviruksen vuoksi ja yrityksellä arvioidaan olevan kannattavan toiminnan edellytykset jatkossa.

ELY-keskuksen avustus on yrityksen kehittämisavustusta tilanneanalyysin tekemiseen tai kehittämistoimenpiteisiin. Tilanneanalyysin tekemiseen myönnettävä avustus voi olla maksimissaan 10 000 euroa. ELY-keskuksen avustus on 80 prosenttia hyväksytyistä kustannuksista.

Haku avautuu tiistaina ELY-keskuksen verkkosivuilla. Samalla avataan tätä varten perustettava valtakunnallinen ELY-keskusten neuvonta.

Aiheeseen liittyvää

  1. Nyt jaettiin rahaa! – Pirkanmaan ELY-keskus rahoitti alueen yrityksiä lähes 10 miljoonalla vuonna 2019
    20.2.2020 20:00
  2. Pirkanmaan ELY-keskus myönsi avustuksia vesistöjen parantamiseen
    10.6.2019 8:57
  3. Pirkanmaan ELY-keskus jakoi rahaa vesiensuojeluun
    16.10.2019 16:06

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut