Mikä yhdistää pääministeri Sanna Marinia, Depeche Modea ja U2:ta? – Sama valokuvaaja

Tamperelaisen pääministeri Sanna Marinin (sd.) päätyminen brittiläisen Vogue-lehden haastatteluun on ollut alkuviikon suuria puheenaiheita Suomessa. Maailman nuorin pääministeri oli siinä määrin kiinnostava aihe, että Marinista kertova juttu mainitaan myös lehden kansiotsikkojen joukossa.

Mielenkiintoiseksi haastattelun tekee myös jutun kuvaaja, Anton Corbijn Hollantilaissyntyisellä kuvaajalla on erittäin mittava ja ansiokas historia populäärikulttuurin maailmasta: mies on ohjannut musiikkivideoita aikoinaan Nirvanalle, U2:lle ja Depeche Modelle. Depeche Modelle mies on ohjannut muun muassa videot biiseihin Enjoy the Silence sekä Personal Jesus. Miehen asiakkaisiin lukeutuvat lisäksi muun muassa Metallica ja Therapy?.

Vuonna 1955 syntynyt Corbijn on ohjannut myös viisi pitkää elokuvaa. Niilläkin on tekemistä musiikkimaailman kanssa: ensimmäinen elokuva, vuonna 2007 ilmestynyt Control, kertoo Joy Division-yhtyeen edesmenneestä laulajasta Ian Curtisista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut