Business Tampere avaa kriisitukipalvelun vaikeuksiin joutuneille kasvuyrityksille – Vastaus luvataan 24 tunnin kuluessa

Business Tampere on avannut kriisitukipalvelun, jossa tarjotaan asiantuntija-apua liiketoiminnan akuutteihin muutostarpeisiin koronaviruksen aiheuttamassa kriisitilanteessa.

Palveluun voivat ottaa yhteyttä Tampereen kaupunkiseudun kasvuhaluiset ja startup-yritykset.

Kriisitukipalvelussa autetaan kysymyksissä, jotka liittyvät yritystoiminnan kriisitilanteeseen. Asiantuntijatiimissä on mukana Visit Tampereen osaamista, joten kriisitukipalvelu palvelee myös matkailuyrityksiä.

Business Tampereen asiantuntijat vastaavat yhteydenottopyyntöihin 24 tunnin kuluessa tai seuraavana arkipäivänä. Yhteyttä ottaneen yrityksen tilanne käydään läpi ja siitä keskustellaan yhdessä. Tarvittaessa asiantuntija ohjaa yrityksen oikean tiedon tai yrityspalvelutoimijan luo. Palvelu on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

– Akuutti kriisitilanne vaikuttaa myös kasvu- ja startup-yritysten liiketoimintaan. Haluamme tarjota helpon yhteydenottotavan ja mahdollisuuden keskustella esille nousseista haasteista mm. rahoitukseen tai liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Otamme koko ajan vastaan palautetta yrityksiltä ja pyrimme reagoimaan palvelutarpeisiin nopeasti. Tärkeää on saumaton yhteistyö koko yrityspalveluverkoston kanssa, toteaa Business Tampereen yrityskehityksestä ja toimintaympäristöstä vastaava johtaja Niina Immonen tiedotteessa.

Kriisitukipalvelu on avoinna Tampereen kaupunkiseudulla toimiville yrityksille, pois lukien toiminimiyritykset. Toiminimiyrityksiä Business Tampere ohjeistaa olemaan yhteydessä TE-toimistoon, Pirkanmaan Yrittäjiin tai kuntien työllisyyspalveluihin.

Lisätietoa täällä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut