Talent-Ainolta finaaliyllätys: ei tavanomaista tankotanssia – "Pakko ihmetellä jälleen..."

Valkeakoskelta kotoisin oleva tankotanssija Aino kamppailee sunnuntai-iltana MTV 3:n Talent Suomi -ohjelman finaalissa.

7-vuotias Aino pääsi semifinaalista finaaliin yleisön suosikkien joukossa.

– Pakko ihmetellä jälleen Ainon rautaisia hermoja, joilla hän kokosi itsensä parhaaseen suoritukseen, vaikka harjoitusesiintymisiä ei koronan takia tällä esityksellä päästykään tekemään, kertoo valmentaja Henriikka Roo

Finaaliesityksessä Aino eläytyy jääprinsessan rooliin. Taianomainen esitys saa uutta vauhtia siitä, että tällä kertaa Aino ei tanssikaan perinteisellä pystytangolla, vaan katosta roikkuvalla flying polella.

– Nyt on kiireellä väännetty uutta esitystä jo tämän viikon sunnuntaina olevaan finaaliin. Finaalista voi jo paljastaa, että välineenä erilainen flying pole -tanko. se on kiinnitetty lattian sijasta kattoon. Tanko siis heiluu ja pyörii ilmassa, kertoo valmentaja Henriikka Roo.

Jo semifinaali oli Ainolle ikimuistoinen muutenkin kuin lähes 1,3 miljoonan televisiokatsojan eteen pääsemisen takia.

– Reissu oli Ainon eka hotellimajoittuminen. Joten kisamenestyksen lisäksi parasta antia Ainon mielestä oli leikkiä kotia hotellissa ja tarjoilla itse keittämäänsä teetä huoltojoukoilleen. Ihan näin hyvää palvelua ei ole ennen ollutkaan hotellissa.

Finaalissa on mukana myös tamperelainen akrobatiavoimisteluryhmä Akrotaiturit, joka osallistuu finaaliin huomattavasti pienemmällä ryhmäkoolla ja 25 voimistelijan porukka on supistunut yhdeksään. Finaaliesityksessä onkin nyt luvassa mystiikan ja iloittelun sijaan raskaampaa ja dramaattisempaa meininkiä sekä taidokkaampia temppuja Within Temptationin tahtiin.

Talent Suomi -kilpailun finaali nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina kello 19.30 alkaen.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut