Näillä mennään Talent Suomi -finaaliin – Akrotaiturit pienentää ryhmää, Ainon tanko on yllätys

Suuren yleisön suosikiksi noussut 7-vuotias tankotanssija Aino kamppailee tänään MTV 3:n Talent Suomi -ohjelman finaalissa.

Finaaliesityksessä valkeakoskelainen Aino eläytyy jääprinsessan rooliin. Taianomainen esitys saa uutta vauhtia siitä, että tällä kertaa Aino ei tanssikaan perinteisellä pystytangolla, vaan katosta roikkuvalla flying polella.

– Nyt on kiireellä väännetty uutta esitystä jo tämän viikon sunnuntaina olevaan finaaliin. Finaalista voi jo paljastaa, että välineenä erilainen flying pole -tanko. se on kiinnitetty lattian sijasta kattoon. Tanko siis heiluu ja pyörii ilmassa, kertoo tamperelainen valmentaja Henriikka Roo

Finaalissa esiintyy myös tamperelainen akrobatiavoimisteluryhmä Akrotaiturit, joka osallistuu finaaliin huomattavasti pienemmällä ryhmäkoolla ja 25 voimistelijan porukka on supistunut yhdeksään. Finaaliesityksessä onkin nyt luvassa mystiikan ja iloittelun sijaan raskaampaa ja dramaattisempaa meininkiä sekä taidokkaampia temppuja Within Temptationin tahtiin.

Talent Suomi -kilpailun finaali nähdään MTV3-kanavalla tänään kello 19.30 alkaen.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut