Harmittaako että Veikkausliigan alku viivästyy? – Odotellessasi voit juoda virallista jalkapallo-olutta

Veikkausliigan makuun pääset nyt olutta juomalla. Arkistokuvassa Ilves ja VPS kohtaavat toisensa Tampereen Ratinan stadionilla keväällä 2019. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Veikkausliigan alku siirtyy, mutta olutta on saatavilla jo. Veikkausliigan virallinen olut, kuopiolaisen RPS Brewing -panimon valmistama Ultra Lager on saapunut kauppoihin kaikkien seurojen väreissä. Vallitsevasta tilanteesta johtuen kotimainen jalkapallokausi on korkattava kotona.

– Meille jalkapallo-olut on itsestään selvästi lager. Halusimme tehdä siitä helposti nieltävän seurustelujuoman, joka toimii yhtä lailla kisaruokien kaverina, sanoo RPS:n toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen

Oman kädenjälkensä ovat antaneet myös Veikkausliigan seurojen kannattajat. Etiketin taustalta voi opiskella seurojen kannatuslauluja eli ”chantteja”.

Poikkeustilanteesta johtuen kotimainen jalkapallokausi on korkattava kotisohvalla. Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa muistuttaa, että pelien odottaessa oman seuran tukeminen on tärkeämpää kuin koskaan.

RPS:n Samuli Huuhtanen neuvoo laulamaan kannatuslauluja parvekkeella. Sellainen luo yhteisöllisyyttä ja voi piristää myös karanteenissa olevia naapureita.

Ultra Lager on saatavana hyvin varustetuista K-ruokakaupoista kautta jalkapallomaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut