Ilves-jalkapalloilija on löytänyt itsestään uusia puolia koronapandemian aikana – "On tullut jopa leivottua"

Koko maailmaa ravisteleva koronapandemia on tuonut omat haasteensa myös ammattijalkapalloilijan arkeen.

Niistä kertoo osaltaan Ilveksessä pelaava Iiro Järvinenseuran verkkosivuille tehdyssä haastattelussa

– Onhan tämä vähän outo tilanne, kun ei ole joukkueharjoituksia lainkaan. Olin palautunut hyvin pikku loukkaantumisesta ja odotin tuota cupin peliä kovasti, joten oli oikeastaan sellainen tuplaharmitus, kun peliä ei päästykään pelaamaan, Järvinen kertoo seuran verkkosivujen haastattelussa.

– Tänä talvena pelasin enemmän ihan laidalla. Aikaisemmin olin juossut sisään ikään kuin toiseksi kymppipelaajaksi, mutta nyt pysyin enemmän laidalla. Siinä pääsen ehkä enemmän käyttämään ominaisuuksiani, kuten nopeutta. Jaksan myös juosta laitaa niin ylös kuin alaskin päin.

Omatoiminen harjoittelu on ollut pitkälti fysiikkaa.

– Jonkin verran olen käynyt pihalla pallonkin kanssa harjoittelemassa, mutta eihän mitään pelinomaista harjoittelua pysty tekemään yksin. Fyysisen kunnon puolesta olen varmasti valmis aloittamaan kauden. Tietysti pelikunto on eri juttu ja pelirutiiniin pääsemiseen menee oma aikansa, mutta sehän on toki kaikille sama.

Maailmantilanne on saanut aikaan myös sen, että pelaajakin on löytänyt itsestään myös uusia puolia.

– Nyt ainakin on tullut ruokaa laitettua huomattavasti enemmän ja jopa leivottua. Ihan vielä ei ole tarvinnut netistä reseptejä etsiä kuitenkaan. Ulkoiltua on myös tullut melko lailla. Pleikkaria on tullut kanssa pelattua viime aikoina.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut