Tuntuuko, että lotraat...? – Vedenkäyttöään pääsee seuraamaan entistä paremmin Tampereella

Petteri Mäkinen

Omia vedenkäyttö- ja laskutustietojaan pääsee nyt katsomaan aiempaa sujuvammin.

Tampereen Veden asiakastieto- ja laskutusjärjestelmä vaihtui uuteen alkuvuonna 2020, ja muutos toi uutta myös asiakkaan sähköisiin palveluihin.

Kirjautumalla Online-palveluun pääsee tarkastelemaan vedenkäyttöpaikan sopimus- ja laskutustietoja, mittarilukemia ja vesilaskuja sekä katsomaan raportteja vedenkäytöstä. Omia tietoja voi palvelussa päivittää itse. Myös isännöitsijät pääsevät katsomaan isännöimiensä taloyhtiöiden kulutustietoja.

Vesimittarin lukemien ilmoittamisessa on ollut tauko järjestelmän vaihdon takia, mutta nyt lukemia voi jälleen ilmoittaa. Lukeman voi ilmoittaa ilman palveluun kirjautumistakin käyttämällä asiakasnumeroa ja käyttöpaikkanumeroa. Tiedot löytyvät vesilaskusta.

Online-palveluun kirjaudutaan nyt Suomi.fi-tunnisteella, jota varten tarvitaan pankkitunnukset. Kirjautumisessa käytetään vahvaa tunnistautumista, jolla voidaan varmistaa asiakkaan henkilöllisyys ja asiakassuhde Tampereen Veteen. Suomi.fi- tunnistus on käytössä julkishallinnon asiointipalveluissa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut