Tuoko Mister Finland-finaali lisää näyttelijäntöitä? – Kyllä, vastaa tähdeksi haluava tamperelainen Roope

Mersuntuoma tamperelainen Roope Kuusisto, 25, on Tamperelaisen lukijoille tuttu nimi jo parin vuoden takaa. Tuolloin mies esitteli ylellistä elämäntapaansa, johon kuului miehen omien sanojen mukaan kaksikin erilaista mersua: toinen sadekelille ja toinen erilaiseen säätilaan.

Lisäksi mies kertoi myös vastaanotostaan synnyinkaupungissaan: siellä mies oli omien sanojensa mukaan tottunut siihen, että mersua päin lentää räkääkin. Ansioituneena mersukauppiaana tunnetun isän poika ei herättänyt vain ihailua, osaksi siitä syystä että kulkuneuvot olivat juuri isän kulkupelejä.

– Porissa jaksetaan nähdä vaivaa ja huudella, että mitä sä isäsi mersulla ajelet, eihän se ole sun autosi. Vastaan siihen, että enemmän tämä minun autoni on kuin sinun, Roope kuvasi tilannetta kaksi vuotta sitten.

Tuossa haastattelussa Roope kertoi myös tavoitteistaan: hän haluaa tähdeksi. Tarkemmin määriteltynä ammattinäyttelijäksi, joko elokuviin tai teattereihin. Säännöllisesti työskentelevä freelancerkin kelpaa tavoitteeksi, nuorimies ilmoitti tuolloin.

Nyt homma on edennyt. Tampereelle näyttelijäopintojen perässä muuttanut Roope kertoo olevansa ainakin itse hyvin tyytyväinen siihen työllistymisen asteeseen, joka on toteutunut Suomen Teatteriopistosta valmistumisen jälkeen.

– Urani on lähtenyt liikkeelle hienosti. Olen koulun jälkeen päässyt heti kahteen ammattiteatteriin, Tampereen komediateatteriin ja Porin teatteriin, Roope kuvailee tuntemuksiaan Tamperelaiselle sähköpostitse.

Korona on kuitenkin vaikuttanut myös vauhdikkaan nuorukaisen elämään. Viime viikon lopulla Roopen piti nousta lavalle Helsingissä, jonne oli aikataulutettu Mister Finland -kilpailun finaali. Siitä tuli lopulta yksi tapahtuma monien joukosta, joka siirrettiin tulevaisuuteen koronapandemian takia.

– Finaali piti olla 4.4. Helsingin Apollossa. Sitä on siirretty tulevaisuuteen jonka ajankohta selviää kun koronaepidemia on lievenemään päin. Odotan innolla loppukilpailua, sillä finaali on yli 1 000 hengen tapahtuma.

Roope sanoo suoraan, että menestyminen Mister-kilpailussa edistäisi osaltaan uraa jälleen eteenpäin myös muun viihdeosaston näkökulmasta tarkasteltuna.

– Mallintyöt ja näyttelijäntyö kulkevat käsi kädessä, hän pohtii.

Roope myöntää, että maailmantilanne hieman harmittaakin.

– En anna sen masentaa sen enempää vaikka työni ovat täysin seis tällä hetkellä, Kuusisto sanoo.

Roope Kuusisto

Tamperelainen esiintymisen monitoimimies. Syntynyt Porissa, iältään 25 vuotta.

Tavoittelee näkyvää uraa näyttelijänä: esiintynyt teatterissa sekä oli mukana myös Temptation Island -sarjassa.

Tunnetaan mersuista: Roopen isä on pitkän linjan porilainen mersukauppias.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut