Mikä motivoi Tampereen Viialan surmatyön tammikuussa? – Vangittuina kolme nuorta, joista yksi uhrin oma poika

Tampereen Viialan surmasta on vangittuna myös uhrin oma poika. Oikeuskäsittely alkaa näillä näkymin kesäkuussa. Pekka Ruissalo/Tamperelaisen arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Viialan rauhaa järkytti tammikuun viimeisellä viikolla varhain tiistaiaamuna sattunut surmatyö, joka jätti veriset jäljet Viialan alueella sijaitsevan rivitalon pihapiiriin. Paikalta pakeni verta vuotava epäilty tekijä, jonka pakomatkaa pystyttiin seuraamaan pitkään pelkkien verijälkien avulla.

Epäilty tekijä otettiin seuraavana päivänä kiinni Tampereen Lukonmäestä. Kiinniotto sujui rauhallisesti ja poliisi löysi epäillyn omien tutkintatoimenpiteidensä seurauksena.

Sen jälkeen tapaus sai vielä oudompia käänteitä, kun siihen liittyen otettiin kiinni ja vangittiin myös kaksi muuta henkilöä, epäillyn tekijän kanssa asunut nuori nainen sekä uhrin oma poika. Kaikki kolme asuivat muualla kuin Tampereella. Julkisuudessa paljon huomiota sai uhrin pojan auto, joka löytyi Raumalta erittäin huonokuntoisena lähellä sitä osoitetta, jossa poika asui.

Poliisi ei ole lähtenyt spekuloimaan mahdollista motiivia julkisesti. Siitä on vahva epäilys, että teko on ennalta suunniteltu ja valmisteltu, ja kahden muun vangitun osallisuus liittyisi näihin seikkoihin. Oikeuskäsittely tapaukseen liittyen alkaa näillä näkymin kesäkuun aikana.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut