Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Haluatko luontoon... ilman ruuhkia? – Ylöjärvellä kerättiin kartalle vähemmän tunnetut retkikohteet

Suosituimmilla retkeilypaikoilla on viime viikkoina ollut ruuhkaa ihmisten hakeutuessa luontoon lähimatkailemaan.

Nyt on hyvä hetki tutustua vähemmän tunnettuihin retkeilykohteisiin, neuvotaan Ylöjärveltä.

Lähiluontokohteiden löytämistä on Ylöjärvellä helpotettu kokoamalla helppokäyttöiseen Ylöjärvi Retkelle -karttaan yli 250 luonto- ja kulttuurikohdetta.

Palvelu toimii Google Mapsin avulla ja antaa reittiohjeet suoraan kohteeseen. Jokaisesta kohteesta on ilmoitettu lähin postiosoite, joten myös oman navigaattorin käyttö kohteen löytämiseksi on sujuvaa.

Karttaan pääsee käsiksi linkin kautta, joka löytyy kaupungin nettisivuilta: www.ylojarvi.fi/retkelle

Luonto- ja kulttuurikohteiden lisäksi karttaan on merkitty historiallisia kohteita sekä melontareittejä, nuotio- ja yöpymispaikkoja sekä ankkuri- ja rantautumispaikkoja. Kartalle voi halutessaan valita näkyville vain itseä kiinnostavat kohderyhmät, mikä selkiyttää karttanäkymää.

Karttapalvelua on ollut koostamassa useita ylöjärveläisiä organisaatioita kuten Ylöjärven luonto, Ylöjärvi-Seura, Ylöjärven kaupungin maankäyttö ja ympäristöpalvelut, kulttuuripalvelut sekä yksittäisiä ylöjärveläisiä.

Palvelua kehitetään jatkuvasti käyttäjien palautteen pohjalta. Käyttäjä voi esittää ehdotuksen uudesta kohteesta tai lähettää valokuvan ylläpitäjille. Kävijöiden toivotaan merkitsevän kuvia ja julkaisuja eri retkikohteista somekanavissa tunnisteella #Ylöjärviretkellä.