Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teiskontiellä aloitetaan katu- ja vesihuoltotyöt heti pääsiäisen jälkeen – Autoliikenne ohjataan Liisankadulle

Teiskontiellä aloitetaan kadun ja vesihuollon uusiminen pääsiäisen jälkeen. Katutöitä tehdään Teiskontiellä välillä Sammonaukio – Valtatie 12. Töiden takia itään menevä autoliikenne siirretään kulkemaan Liisankadun kautta toukokuun puoliväliin saakka.

Teiskontien eteläreunalla sijaitseva vuonna 1955 rakennettu vesijohto uusitaan, ja myös ajorataa uusitaan vesijohdon kohdilla. Lisäksi Teiskontien molemmilla puolilla uusitaan reunakivilinjoja ja hulevesiviemäreitä. Pysäköintitaskuja tehdään ajoradoille kadun pohjois- ja eteläpuolelle. Eteläreunan kävely- ja pyörätie uusitaan osittain.

Työ aloitetaan tiistaina 14. huhtikuuta Teiskontien eteläpuolelta Liisankadun risteyksestä, josta edetään vaiheittain itään päin. Sen jälkeen aloitetaan pohjoispuolen saneeraus Kalevan ABC:n tienoilta kohti Sammonaukiota.

Jotta työ saataisiin tehtyä, Teiskontien eteläkaista suljetaan ja Teiskontien itään päin kulkeva liikenne siirretään väliaikaisesti kiertämään Liisankadulta. Nämä liikennejärjestelyt ovat voimassa 14.4.–15.5.2020. Työ valmistuu lokakuun 2020 loppuun mennessä.

Jalankulku säilyy Teiskontien molemmin puolin, mutta Teiskontietä ylittäviin suojateihin voi tulla muutoksia. Koska väliaikaisesti suljetulla Teiskontiellä ei ole liikennettä, niin myös kadun varren pysäköintipaikat jäävät pois käytöstä. Liisankadun pohjoispuolella pysäköintipaikat kuitenkin säilyvät.

Työtä tehdään alueittain sujuvan liikenteen ja pysäköintipaikkojen turvaamiseksi. Teiskontien yrittäjiä ja asukkaita tiedotetaan erikseen.

Työn urakoitsijana toimii Hervannan Kaivin Oy. Tilaajina urakassa ovat Tampereen Vesi ja Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön palvelualue.

Teiskontien raitiotien rakentamistyöt valmistuivat loppuvuodesta 2019.