Nalkalankadun kevyen liikenteen väylää uusitaan

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen keskustassa kunnostetaan Nalkalankadun eteläreunan kevyen liikenteen väylä Laukonsillalta Nalkalantorille saakka. Pyörätietä levennetään hieman kadun suuntaan ja jalkakäytävä päällystetään betonikivillä.

Samalla uusitaan katuosan valaistus. Uusia istutettavia puita varten rakennetaan yhtenäinen kantava kasvukerroskäytävä. Viherkaista puineen erottaa pyörätien ja jalkakäytävän toisistaan.

Työt alkavat pääsisäisen jälkeen 14. huhtikuuta. Nalkalankadun eteläreunan kevyen liikenteen väylä suljetaan töiden ajaksi Laukonsillan ja Nalkalantorin väliseltä osuudelta. Jalankulkijat ja pyöräilijät voivat käyttää kadun toista puolta. Työ valmistuu toukokuussa.

Urakoitsijana on Kreate Oy, ja työn tilaa Tampereen kaupunki.

Myös viime talvena uusitulle rantamuurin osalle asennetaan kaiteet. Kaiteiden malli on sama kuin muuallakin Ratinan suvannon uusituilla muurinosilla. Kaiteet asentaa Tammerkosken Takomo, ja työn tilaa Tampereen kaupunki.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut