Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jalkapallo-Ilveksen toimitusjohtaja ei kiertele koronakriisin vaikutuksia seuran talouteen – MTV: "Tilanne on huolestuttava, katastrofaalinen"

Jalkapallon Veikkausliiga-seurat elävät tällä hetkellä kovia aikoja. Tietoa kauden alkamisesta ei voida antaa, kuluja on jatkuvasti mutta tuloja ei tule mistään.

Tampereen Ilves on esittämässä MTV:n tietojen mukaan palkkojen leikkaamista 70 prosentilla. Seura aloitti yt-neuvottelut maanantaina.

Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola ei kaunistele tilannetta MTV:n haastattelussa.

– Tilanne on aika surullinen tällä hetkellä. Meidän ainakin pitää elää sen mukaan, mitä meillä on tileillä rahaa. Laskuja on ulkona: kumppanilaskuja ja kausikorttimaksuja ynnä muuta, mutta ei ole mitään takeita siitä, että niitä maksetaan meille takaisin – eli siihen ei voi hirveästi nojata. Onhan tilanne huolestuttava, katastrofaalinen, Erola sanoo MTV:n haastattelussa.

Toimitusjohtajan mukaan tilanteen pitkittyessä koko seuran tulevaisuuskin on vaakalaudalla.

– Kyllä se on vaakalaudalla. Tietysti mitä pidemmälle tämä menee, niin sen pahemmaksi asiat muodostuvat. Kyllä tässä nyt pari kuukautta pitäisi pystyä menemään ainakin eteenpäin, mutta mikäli tämä koronatilanne vain pitkittyy, eikä päästä pelaamaan – nimenomaan yleisön eteen – niin huolestuneita ollaan, Erola sanoo MTV:n haastattelussa.