Nyt on venepaikan uusimisen aika Tampereella – Uudelleenvaraus päättyy 19. huhtikuuta

Venepaikkojen varaus veneilykaudelle 2020 on parhaillaan käynnissä Tampereella. Uudelleenvaraus edellisen kauden vene- ja soutuvenepaikan vuokraajille päättyy 19. huhtikuuta kello 22.

Uudelleenvaraus tehdään sähköisessä varauspalvelussa tai Palvelupiste Frenckellissä. Varaamatta ja maksamatta jäävät paikat vapautuvat yleiseen varaukseen uudelleenvarausjakson jälkeen 20. huhtikuuta kello 10.

Varauspalvelu löytyy osoitteesta https://tampere.venepaikat.fi. Palveluun kirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla.

Venepaikka tulee varata ensisijaisesti venepaikkojen varauspalvelulla. Jos asiakas ei voi tehdä varausta varauspalvelussa, hän voi varata ja maksaa paikan palvelupiste Frenckellissä.

Palvelupisteessä asiakaspalvelija avustaa varauksen tekemisessä ensisijaisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa myös Frenckellin asiointipisteessä. Asioinnissa tulee huomioida koronatilanteesta johtuvat liikkumisrajoitukset ja suositukset erityisesti riskiryhmille.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut