Nämä käytetyt vaatteet viedään käsistä – suosituin merkki muuttuu rahaksi minuuteissa

Uusista vaatteista ollaan valmiita maksamaan korkeitakin hintoja, jos laatu on kunnossa ja luvassa on kova jälleenmyyntiarvo. Tämä näkyy etenkin kalliimmissa lastenvaatemerkeissä, jotka hallitsevat käytettyjen vaatteiden top-listoja.

Verkkokauppa Emmy.fi on tehnyt listan brändeistä, jotka myyvät eniten käytettyjen merkkivaatteiden kaupassa.

Aakkosjärjestyksessä merkit ovat Esprit, Gant, Marimekko, me&i, NOSH, Peak Performance, Polarn O. Pyret, Ralph Lauren, Tiger of Sweden ja Tommy Hilfiger. Suomalaisista merkeistä suosituimpia ovat Andiata, Gugguu, Marimekko, Nanso, NOSH, Papu, Reima, Ril's, Vimma ja Your Face. Listat perustuvat yli 200 000 käytettynä myydyn vaatteen tilastoon.

Miksi juuri tietyt merkit ovat suosittuja käytettynä?

– Nämä merkit valmistavat laadukkaita tuotteita, jotka kestävät hyväkuntoisina käyttäjältä toiselle. Nopeasti kasvava osa kuluttajista peräänkuuluttaa merkeiltä laadun lisäksi myös vastuullisuutta, Emmyn toimitusjohtaja Juha Mattsson sanoo.

Kaikkein suosituin merkki käytettynä on Marimekko. Se saattaa kadota myynnistä lähes samalla hetkellä, kun se tulee tarjolle.

– Parhaat viedään päältä tuntien tai jopa minuuttien sisällä, Mattsson kertoo suosituimmista merkeistä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut