Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arto Rastaan Periscopesta katkesivat sähköt Ratinassa kesken perjantai-illan, ravintoloitsija lataa täyslaidallisen - "Kukaan ei tiedä mistään mitään"

Palkittu pirkanmaalaisravintoloitsija Arto Rastas joutui perjantaina kurjan tilanteen eteen Ratinan kauppakeskuksen Periscope-ravintolassaan, kun kesken vilkkaimman illan sieltä katkesivat sähköt.

Rastas kirjoittaa aiheesta Facebookissa, ja haukkuu muun muassa kauppakeskusta hallinnoivan Spondan kansankielisesti täysin pystyyn. Rastaan mukaan kauppakeskuksen sähköt on suunniteltu erittäin huonosti. Seurauksena perjantai-iltana sadan ihmisen ruokailu jäi vajaaksi.

- Lähes 400 asiakasta sisällä, n. 100 ihmisen ruokailu jäi kesken. Kukaan ei tiedä mistään mitään, vartijat yrittävät murtaa sähkökaappia, kun väliovet on asennettu väärään kohtaan. Sähköt on ollut nyt poikki kaksi tuntia ja mitään ei tapahdu, kirjoittaa Rastas julkisessa Facebook-päivityksessään yhdeksän jälkeen illalla.

- Ketuttaa! Ravintola, miljöö ja erityisesti henkilökunta on iskussa,mutta valitettavsti taustat eivät ole kunnossa. Sponda, Are, Aki Hyrkkönen ja A-insinöörit ovat tehneet asiat pöyristyttävän välinpitämättömästi. Sähköjä on vedelty vähän niin ja näin ja tässä on nyt tulos. POHJAT!

Rastaan päivityksen voit lukea kokonaisuudessaan ohesta.