Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

PTR2018 alkaa! – Haussa Paras Tamperelainen Ravintola, äänestä täällä!

PTR2018 Tamperelaisen suosittu ravintolaäänestys on alkanut.

Viime vuonna kakkonen oli ykkönen, kun Paras Tamperelainen Ravintola -äänestyksen kestomenestyjä 2H+K sysäsi ensimmäistä kertaa äänestyksen historiassa sen neljä kertaa voittaneen Ravinteli Berthan taakseen.

Onko nyt Berthan paluun paikka? Vai nouseeko ykköseksi jokin kestosuosikeista, kuten C, 4 Vuodenaikaa tai Coussicca.

Kulunut vuosi on tuonut myös paljon uusia haastajia. Miten menestyvät Puisto tai Periscope, entä miten intiimimmät tulokkaat Viila, Kumma, Kajo tai LiV?

Spekulointi voidaan päättää, sillä nyt alkaa Kaupunkilehti Tamperelaisen Paras Tamperelainen Ravintola 2018 -äänestys

Pääsarjassa pääsee viime vuotiseen tapaan rastittamaan kolme suosikkiaan.

Pääsarjan lisäksi tänä vuonna äänestetään tutusti neljässä muussa sarjassa. Haussa on kaupungin paras lounaspaikka, olutravintola, kahvila ja bilepaikka. Näissä sarjoissa pääsee äänestämään yhtä suosikkiaan.

Kaikissa sarjoissa reilun mittainen äänestyslista, johon on valittu viime vuoden kärjen lisäksi mielenkiintoisimmat uutuudet ja viime vuoden äänestyksen menestyneimmät omat ehdokkaat.

Vuonna 2013 ensimmäisen kerran järjestetyssä PTR:ssä ääniä on tullut vuosittain 3 000–4 000 sarjaa kohti. Äänestyksen tekniikasta vastaa Keskisuomalainen-konsernin tutkimusyhtiö Tietoykkönen.

Äänestysaika päättyy sunnuntaina 27. toukokuuta. Paras Tamperelainen Ravintola 2018 julkistetaan Tamperelaisen kesälehdessä 6. kesäkuuta ja neljän sarjan voittajat kesäkuun aikana.