Nyt puhuu Hookissa alasti sunnuntaiyönä hiippaillut nuori ylioppilas – IL: "Ravintolassa odottaa pestyt bokseritkin, kiitos siitä"

Siipiravintola Hookin viikonlopusta tuli hieman odottamaton, kun ravintola sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vieraakseen alastoman ylioppilaan. Tai ylioppilas ei ollut alaston vielä ravintolaan päästessään, mutta luopui nopeasti vaatteistaan. Valvontakamerakuviin hän tallentui yllään vain pelkkä ylioppilasjuhlayön humu.

Videon miehen suorituksesta voit nähdä tämän linkin kautta.

Nyt Iltalehti on tavoittanut nuoren ylioppilaan

– Olin juhlimassa lakkia koko päivän, sitten kävin vaihtamassa puvun vapaa-ajan vaatteisiin ja jatkoin juhlaa Hotelli Ilveksessä. En muista oikein tapahtumista kello 23 jälkeen mitään. En tiedä, miksi vaatteeni olivat märät, miksi murtauduin tuttuun ravintolaan ja hiippailin sisätiloissa nakuna, ylioppilas kertoo tapahtuneesta.

Mies otti ravintolan jääkaapista kaksi kiloa jauhelihaa. Menetyspuolellekin toki kirjattiin jotain.

– Toinen kenkäni katosi, mutta kaikki vaatteeni sain takaisin ja ravintolassa odottaa pestyt bokseritkin, kiitos siitä, ylioppilas kiittelee.

– Ilveksen ja Hookin välissä on Tammerkoski ja Pyhäjärvi, siellä kai on uitu, en muista.

Jauhelihan lopullinen sijoituskohde on nuorukaiselta myös hämärän peitossa.

– En kyllä muista syöneeni mitään, ei tullut haavoja eikä mustelmia. Vaatteet ja maine meni, olen saanut paljon kuittailuja, ylioppilas tiivistää temmellyksen saldon.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut