Puolustusvoimat saapuu parhaillaan Tampereen Keskustorille – Illalla nähdään Hornetin ylilento, tässä tapahtuman aikataulu

Puolustusvoimat 100 -kesäkiertue saapuu tänään Tampereelle. Tapahtumapäivän ohjelmassa on Puolustusvoimien toiminnan ja kaluston esittelyä Keskustorilla sekä sotilasorkestereiden konsertti Laikunlavalla.

Keskustorilla yleisö pääsee kello 16 lähtien tutustumaan Puolustusvoimien kalustoon ja toimintaan, esimerkiksi nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen ja naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen. Sotilaspoliisiryhmän toimintanäytöksissä kello 16.30 ja 17.30 nähdään, miten hoidetaan henkilönsuojaustehtävä.

Tarjolla on hernekeittoateria 2 000 ensimmäiselle kävijälle. Palan painikkeeksi voi nauttia sotilaskotiauton myymät munkkikahvit.

Kalustoesittelyn päätteeksi kello 18 nähdään Hornet-monitoimihävittäjän ylilento. Sen myötä tapahtumapäivä jatkuu Laikunlavalla sotilasorkestereiden ja huippusolistien konsertilla. Ilmavoimien soittokunnan Big Bandin solistina on monipuolinen lauluyhtye Club For Five ja Kaartin soittokunnan kanssa esiintyy Diandra.

Konsertti huipentuu ikäluokkansa parhaista live-esiintyjistä kootun Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showbandin musiikilliseen ilotulitukseen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuma on osa vuoden 2018 aikana järjestettäviä Puolustusvoimat 100 -juhlavuoden yleisötapahtumia. Lisätietoja juhlavuoden tapahtumista: http://puolustusvoimat.fi/100

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut